Ürün Bul

10 Ocak 2011 Pazartesi

SWİVEL SWEEPER G2 ŞARJLI SÜPÜRGE

Günün Fiyatı: 45 TL
Yenilenen Swivel Sweeper G2 ve onun inanılmaz temizlik gücü

Yaklaşık 1 kilogramlık ağırlığıyla, herkesin kullanabileceği, kablosuz ve elektrikli bir süpürgedir. Halılarınızı, parkelerinizi ya da normal zeminlerinizi kolayca temizleyebilirsiniz. Standart elektrikli süpürgeler sadece öne ve arkaya giderken, Swivel Sweeper G2 her tarafa gidebilme yeteneğine sahiptir. 400 devirlik gücüyle ve 45 dakika durmadan kullanılabilme özelliğiyle, küçük ya da büyük her türlü temizliğinizi kolaylıkla yapmanızı sağlayacaktır.

Birçok elektrikli süpürge evinizde çok fazla ve gereksiz yer kaplarken, Swivel Sweeper G2 katlanır yapısıyla, evinizdeki birçok köşeye ya da dolaba sığacak kadar küçülebilir. Swivel Sweeper G2nin kendine özgü teknolojisi sayesinde, elinizi hiç kirletmeden, sadece mandallarından tutarak temizlemeniz mümkündür.

Swivel Sweeper G2nin katlanabilir yeni sapıyla eşyalarınızın altını temizlerken eğilmeye artık son verebilirsiniz.

4lü fırça teknolojisi sayesinde farklı zeminlerde farklı fırça kullanabilirsiniz. Yüksek emiş gücü sayesinde birçok tozu, kiri kolayca haznesine toplar.
Tek dokunuşla kir haznesini temizleyebilirsiniz. Sadece 1 kg. ağırlığı ile çok hafiftir.
360 derece dönebilen başlığı sayesinde heryere kolayca ulaşır.
Şarjlıdır ve tek bir şarj ile 45 dk. mükemmel temizlik imkanı sağlar.
Kablosuz kullanılabilir.
Katlanabilir sapı sayesinde çok az yer kaplar. Eğilebilen pratik sapı sayesinde sizin yerinize kanepelerin altına o girer.
2 yıl garanti

 http://www.surprizurunler.com/default.asp?git=9&urun=183#.