Ürün Bul

24 Kasım 2010 Çarşamba

İÇ ÇAMAŞIR YIKAMA TOPU/KÜLOT,SÜTYEN YIKAMA TOPU



Günün Fiyatı: 7.90 TL      
  Ürün Açıklaması :
      Bra saver  sütyen koruyucu sütyen yıkama topu ile yıkayacağınız sütyenlerinizin ömru uzayacak aynı zamanda sütyen gibi kopçalı ürünlerin  makinanızada zarar verdiğini unutmayınız

    ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu çamaşır makinesinde bozulmadan yıkamak için geliştirilmiş bir aparattır.
    ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu Bir büyük, bir de küçük kafesten oluşan tasarımı ile bir yandan sütyeninizin çamaşır makinesinin       içinde ezilmeden yıkanmasını sağlarken, diğer yandan üzerinde bulunan delikler sayesinde su ve deterjan geçişine imkan tanıyarak elde yıkamaya oranla çok daha iyi temizlik, durulama ve hijyen sağlar.
    ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu Çamaşır makinesi ya da kurutucuda kancalar sıklıkla sütyene, diğer çamaşırlardaki fermuarlara, düğme deliklerine, kazaklara ve narin kumaşlara takılarak bu giysileri yırtar.
    Sütyenlerde kullanılan metal teller, makinede yıkama ve kurutma aşamasında orijinal şekillerini kaybetmektedir. Zamanla bu teller sütyenin kumaşını yırtarak dışarı çıkarlar. Dışarı çıkmış teller ciltte tahrişe yol açabileceği gibi yıkama esnasında diğer giysilere ve çamaşır  makinesine de zarar verebilir.


ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu le bu sorunların hiç birini yaşamazsınız
    Yıkama esnasında sütyenin kendisi de diğer çamaşırların arasına karışıp düğüm olur ve çamaşır makinesi boşluklarına girer. Bu durum  kuplarda, dolgu malzemelerinde, metal tellerde, kumaşta ve askılarda zarar ve deformasyon oluşmasına neden olur. Yıkama işlemi  tekrarlandıkça sütyenlerin elastikiyeti zamanla azalır. Dolgu malzemesi yumuşak köpükten yapıldıysa bir yere toplanır ve orada kabarıklık oluşturur. Dolgu malzemesi olarak hava, su, jel veya silikon kullanıldıysa dolgu patlayıp akabilir.
    Bu tür deformasyonlar bir tişörtün içinden bile görülebilir ve özellikle dar giysiler giyildiğinde, bu giysinin altından sütyenin bozukluğu belli olur. Bu sorunlar sütyen kullanan bayanlar tarafından çok iyi bilinir.
    Elde yıkamaya son
    ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu le tüm bu sorunlar çözülebilmektedir
      Sütyenlerdeki yıkama tahribatını azaltarak bu şekilde yeni sütyen alma sıklığını düşürür ve tasarruf sağlar,
      Sütyenlerinizi çamaşır makinesinde yıkamanıza olanak tanıyarak elde yıkamaya göre çok daha iyi temizlik, durulama ve hijyen  sağlamakla beraber zaman ve emek kaybını önler.

UYARILAR

    ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu  ile bir kerede sadece tek bir sütyen yıkanabilir.
    ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu  Çamaşır makineniz ne kadar DOLU olursa, o kadar iyi sonuç verecektir.
    ZF sütyen koruycusunu boş makineye atmayınız. Çamaşır makinenize AYNI ANDA 3ten fazla ZF sütyen koruyucusu koymayınız.
    En iyi yıkama sonuçları için sütyeninizin etiketinde belirtilmiş olan yıkama sıcaklığı, deterjan önerileri ve bakım kurallarına uyunuz.
    ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu  kurutucuya koymadan önce sütyeninizin etiketinde buna karşı bir uyarı olup olmadığını kontrol  ediniz.
    Dikkat, kurutucudan çıkarılma aşamasında  ZF sütyen koruyucusu  sıcak olabilir.
   ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu  D beden bir sütyeni yıkamak için kullanmanız durumunda iç kafesi çıkarınız ve sütyeninizi yüzeyi dışa bakacak şekilde kopça ve askılarını içine koyarak yerleştiriniz.
    ZF Sütyen Koruyucusu sütyen yıkama topu  , D beden tamponlu sütyenler için önerilmez.

     Çok fazla paralar vererek aldığınız çamaşırlarınızı hem çok rahat yıkayacak hemde bişey oldumu makinamamı yoksa camasırımamı zarar geldi diye düşünmiyeceksiniz.


http://www.surprizurunler.com/default.asp?git=9&urun=18


www.surprizurunler.com



Hiç yorum yok: